Tuontiauton hankinta

TUONTIAUTON HANKINTA


• Kun harkitset tuontiauton hankintaa, mieti mitä varusteita ja ominaisuuksia autoltasi kaipaat. Kerro meille mahdollisimman tarkasti etsinnässä olevan auton kriteerit.
Jos sinulla on jo mieleinen auto tiedossa, lähetä linkki meille esimerkiksi sähköpostilla.

• Välitämme autoja vain autoliikkeiden valikoimista, sillä ostomaan kuluttajansuoja ja valmistajan takuu ovat voimassa myös tuontiautoissa. Autoliikkeet eivät myöskään ota valikoimiinsa huonokuntoisia autoja. Kun olemme yhdessä löytäneet sopivan auton, me hoidamme loput. 

 Toimitamme auton sopimuksen mukaan satamaan, kotiin tai esimerkiksi työpaikalle. Tämän jälkeen asiakkaan tehtäväksi jää autoveroilmoituksen täyttäminen sekä rekisteröintikatsastus. Saat meiltä tarvittavat dokumentit sekä kattavan informaatiopaketin joka käy läpi koko rekisteröintiprosessin. Näin sinun ei tarvitse käyttää omaa aikaasi asiaan perehtymiseen. Autamme myös mielellämme puhelimitse aina jos tarvitset lisätietoa.

• Lähettämällä yhteydenottolomakkeen et sitoudu vielä mihinkään!

• Ota huomioon että tuontiautoihin emme voi vaihdokkia ottaa. Myöskään rahoitusta emme voi toistaiseksi järjestää.


TINKIMINEN ULKOMAILLA 

Ulkomailla ei ole autokaupassa samanlaista tinkimiskulttuuria kuin Suomessa. Autoja on jatkuvasti myynnissä tuhansia ja kilpailu on kovaa, joten autot myös hinnoitellaan sen mukaan. Teemme kuitenkin kaikkemme hinnan tinkaamiseksi ja kaikki hyöty tästä jää asiakkaalle.

AUTOVERO


Kun auto tuodaan ulkomailta Suomeen, siitä maksetaan autovero. 
Veron määrän voi arvioida melko tarkasti esimerkiksi Verohallinnon sivuilta kohdasta Taulukoita ajoneuvojen sovelletuista verotusarvoista tai netistä löytyvillä laskureilla. 
Suurimmat autoveron määrään vaikuttavat tekijät ovat käyttöönottovuosi, ajetut kilometrit sekä CO2-päästöt. 
Arvioimme autoveron aina puolestasi.

Tuontiauton kokonaishinta määräytyy siis kaavalla auton ostohinta + autovero + tuontikulut! Lue lisää hinnastostamme! BytBil.com

Autot Ruotsista!mobile.de

Autot Saksasta ja muualta Euroopasta!


Palvelun tuottaa Fokus-Visual
KASICARS Copyright (c)2019, All Rights Reserved