AUTO RUOTSISTA

“ruotsista tuotujen autojen määrä on räjähtänyt”
kasicars background

AUTO RUOTSISTA .

Auto Ruotsista on vielä melko uusi villitys. Sen suosio on kuitenkin räjähtänyt viimeisen parin vuoden aikana, ja esimerkiksi vuonna 2020 yli puolet (52%) tuontiautoista oli ruotsalaisia! Mikä tähän on syynä?

Ruotsi on monelle suomalaiselle tuttu lomakohde. Tarinat Ruotsin laivojen yökerhoista ovat villejä ja Tukholman kadut ovat tuttuja.
Autolautat suhaavat Itämeren yli useammastakin satamasta pari kertaa päivässä, ja lentomatka on nopeampi kuin monen työmatka.
Autot eivät tosin ole paljoakaan Suomen hintatasoa edullisempia, mutta hyötyä voi monilla muilla tavoilla.

Ruotsissa autokanta on Suomeen verrattuna huomattavasti uudempaa, ja vanha ajokki laitetaan kiertoon huomattavasti nopeammin. Ruotsissa myydään vuosittain yli 300 000 uutta autoa, joten uudehkoja sekä vähän ajettua malleja on reilusti tarjolla kuluttajalle. Niinpä suomalainen ostaja voikin löytää paremmin varustellun ja ennenkaikkea vähemmän ajetun yksilön kuin kotimaan markkinoilta. Etuna Saksaan on myös autojen talvivarustelu. Saksassa nimittäin pelkkä penkinlämmitys riittää kriteeriksi kun puhutaan talvivarusteista. Länsinaapurimme varustelistoista löytyy useammin webasto tai lohkolämmitin sekä suomalaiseenkin talveen sopivat talvirenkaat.

Yksi oleellinen ero Saksan tuontiautoihin on myös kruunun kurssi. Koska Ruotsissa on käytössä oma valuuttansa, Ruotsin kruunun suhde euroon määrittelee hyvin pitkälti auton lopullisen hinnan. Ero voi olla lyhyelläkin aikavälillä jopa satoja euroja! Käytetty auto Ruotsista kasvattaa suosiotaan jatkuvasti!

Automerkit

Ruotsi on myös tunnettu hyvästä valikoimastaan sähkö -sekä hybridiautoja. Esimerkiksi Teslan tuontimäärät ovat nousseet reilusti viimeisimmän kahden vuoden aikana, eikä ihme. Tesla Ruotsista voi olla todella kannattava hankinta! Laaja valikoima sekä edullinen autovero houkuttelee sähköauton ostajia hankkimaan autonsa Ruotsista! Myös lataushybridien tuontimäärät yleistyvät kovaa vauhtia ja nyt niiden osuus tuontiautoista on jo suhteellisen merkittävä, noin 18% kaikista!

Muita suosittuja automerkkejä Ruotsista on Volvo sekä tunnetut Saksalaiset premium-merkit kuten Mercedes-Benz ja BMW. Auto Ruotsista onkin nykyisin monen autonostajan ykkösvaihtoehto!

Toimitusaika autolle Ruotsista

Toimitamme kaikki autot Ruotsista 5 arkipäivän sisällä – Tukholmasta jopa kolmessa päivässä. Kauan ei siis tarvitse odotella! Toimitus tarvittaessa vaikka kotiovelle asti. 

Toimintatapamme tarjoaa asiakkaalle 100% läpinäkyvyyden eikä yllättäviä kuluja kauttamme tule. Tuontipakettimme ovat myös hinnoiteltu erittäin kilpailukykyisesti sekä selkeästi, asiakastyytyväisyyttä silmällä pitäen!

auto ruotsista

AUTO RUOTSISTA HINTA

Auto Ruotsista on usein hinnaltaan jopa Saksasta tuotuja autoja edullisempi. Siihen on pääasiassa kaksi syytä – Ruotsi on lähempänä, joten tuontikustannukset ovat pienemmät sekä valikoiman laajuus on polkenut autojen ostohintoja alas Ruotsissa. Lisäksi Kruunun kurssi on usein autonostajan kannalta otollinen. Siksi auton ostaminen Ruotsista voikin olla erittäin hyvä päätös! Mutta paljonko sitten maksaa auton maahantuonti Ruotsista?

1450€, hinta sisältää arvonlisäveron 24%.

1690€, hinta sisältää arvonlisäveron 24%.

uusi auto ruotsista

UUSI AUTO .

Ruotsista löytyy todella kattava valikoima myös uusia sekä lähes uusia autoja, jotka tarjoavat suomalaiselle autonostajalle mahdollisuuden laajentaa ostovalikoimaansa jopa puolella.

Auto luokitellaan uudeksi, mikäli sillä on ajettu alle 6000km tai se on alle  6kk vanha. Uuden auton arvonlisävero pitää aina maksaa kokonaisuudessaan Suomeen.

AUTO RUOTSISTA – Arvonlisävero

Valikoi Ruotsista siis sellainen auto, jonka hinta sisältää vähennyskelpoisen arvonlisäveron. Tässä tapauksessa autosta maksetaan tuontimaan arvonlisäveroton nettohinta ja sen päälle Suomen 24% arvonlisävero. Mikäli auto on marginaaliverotettava, eli sen hinta ei sisällä vähennyskelpoista arvonlisäveroa, tarkoittaa se sitä, että autosta on jo kertaalleen maksettu ALV. Mikäli tällainen marginaaliverotettava ”uusi auto” tuodaan Suomeen, ALV joudutaan maksamaan uudestaan.

Vähennyskelpoista arvonlisäveroa sisältävät autot on hinnoiteltu siten, että myynti-ilmoituksessa on erikseen mainittu sekä brutto että nettohinta (ex.moms). Ostohetkellä ostaja maksaa autosta myös arvonlisäveron Ruotsiin, mutta auton Suomeen rekisteröimisen jälkeen maksettu vero palautuu.

Huomioi myös, että Ruotsissa arvonlisäverokanta on 25%, eli Suomeen tuotaessa säästöä kertyy prosentin verran!

Ruotsissa on kattava valikoima esimerkiksi uusia sähkö- sekä hybridiautoja, joiden maahantuonti tarjoaa oivan väylän lisävalikoiman saamiseksi!

Hanki uusi auto Ruotsista kauttamme helposti ja nopeasti!

.

Ruotsin yksi suosituimmista ”nettiautoista” on bytbil.com. Klikkaa alla olevaa kuvaa niin pääset selaamaan valikoimaa. Sivusto on valitettavasti saatavilla vain ruotsiksi, ja hinnat on ilmoitettu kruunuina. Autojen mittarilukemat ilmoitetaan ilman viimeistä numeroa, eli esimerkiksi 4 900 mil = 49tkm. Me autamme mielellämme, jos kieli ei taitu!

Kun löydät mieleisen auton Ruotsista, lähetä linkki meille sähköpostilla. Bytbilissä on vain autoliikkeiden ilmoituksia, eli lähtökohtaisesti jokainen listattu auto on automaattisesti vaihtoehto. Kannattaa kuitenkin hieman pitää silmällä esimerkiksi myyntikuvia, ne antavat usein hyvän ennakkokäsityksen millaisen autoliikkeen kanssa on tekemisissä.

Tai vaihtoehtoisesti, lähetä meille kriteerit millaista autoa etsit niin me hoidamme selaamisen puolestasi.

Ota yhteyttä

Kun olemme löytäneet mieleisen auton, me hoidamme loput. Auto Ruotsista 5 arkipäivän sisällä. Laskemme sinulle myös autoveron valmiiksi ennen kaupantekoa! Kauttamme myös edullinen lisäturva vuodeksi tarvittaessa.

Auto Ruotsista – Intohimolla ja ammattitaidolla!

MIKSI OSTAA AUTO .

 • Valikoima on Suomeen verrattuna jopa kaksinkertainen
 • Et joudu maksamaan suomalaisen autoliikkeen katetta auton loppuhinnassa. Suurin osa vaihtoautoista tuodaan kuitenkin Euroopasta, joten miksi maksaa turhaan?
 • Auto Ruotsista on usein huomattavasti paremmin varusteltu kuin suomalainen verrokki
 • Tiet ovat Ruotsissa paremmassa kunnossa, joten auto on maalipinnaltaan usein siistimpi
 • Varsinkin sähköautoja on myynnissä huomattavasti enemmän

MINKÄLAINEN AUTO RUOTSISTA KANNATTAA .

Suurin osa Ruotsista tuoduista autoista on 1-5 vuotta vanhoja sekä kohtuullisen vähän ajettuja. Edullisten maahantuontikulujen takia myös huomattavasti tätä vanhemmat autot voivat olla hyvä vaihtoehto – usein auton loppuhinta on silloin vähintään samaa luokkaa kuin Suomessa, mutta varusteet voivat olla paremmat!

Ehdottomasti suosituimpia tuontiautoja ovat melko uudet katumaasturit sekä farmarit. Myös sähköautot -sekä lataushybridit yleistyvät kovaa vauhtia. Merkeistä mainittakoon esimerkiksi Volvo, Audi, BMW sekä Mercedes-Benz. Myös Tesla Ruotsista on suosittu tuontiauto!

Kiinnitä huomiota auton varustetasoon, sillä voit usein löytää huomattavasti Suomalaista verrokkia paremmin varustellun yksilön edulliseenkin hintaan!

AUTO RUOTSISTA .

 • Mikäli olet jo löytänyt haluamasi auton Ruotsista, talleta se kirjanmerkkeihin ja lähetä siitä meille linkki erimerkiksi Facebook Messengerillä tai sähköpostilla. Jos tarvitset apua auton etsinnässä, täytä yhteydenottolomake ja me hoidamme etsinnän puolestasi!
 • Huomioi, että välitämme autoja vain autoliikkeiden valikoimista minimoidaksemme riskit – Autoliikkeen kautta asiakas saa varsinkin uudemmille autoille lähes poikkeuksetta takuun, joten ostaminen on yhtä turvallista kuin Suomestakin. Mikäli autolle ei ole saatavilla enää takuuta, voit ostaa kauttamme edullisen lisäturvan!
 • Me hoidamme paperityöt sekä auton maahantuonnin puolestasi. Toimitamme auton Helsinkiin tai sopimuksen mukaan mihin tahansa Suomeen.
 • Toimitamme asiakkaalle kaikki tarvittavat dokumentit, joita auton rekisteröiminen Suomeen vaatii. Lisäksi saat tarvittaessa kattavan informaatiopaketin, joka käy koko rekisteröinti prosessin läpi vaihe vaiheelta. Näin kuka tahansa selviää prosessista ilman harmaita hiuksia! Mikäli herää lisäkysymyksiä, olemme aina puhelinsoiton päässä.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Auton ostaminen Ruotsista saattaa herättää monia kysymyksiä. Me pyrimme vastaamaan parhaamme mukaan niihin kaikkiin yleisimpiin! Mikäli et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan kysymykseen tästä, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Auton ostaminen Ruotsista tarjoaa auton ostajalla lisävalikoimaa jopa puolet enemmän kuin kotimaan markkinat - löydät siis hyvin todennäköisesti juuri sinun tarpeitasi vastaavan auton! Lisäksi varustetaso voi olla useinkin suomiautoa parempi.

Kaikki Ruotsin myytävät autot löytyvät osoitteesta bytbil.com, Kaikki listatut autot ovat autoliikkeissä myynnissä, joten kauttamme saat minkä tahansa niistä.

Myös blocket.se on vaihtoehto autojen selaamiseen, mutta muista karsia yksityiset myyjät pois!

Kauttamme saat auton Ruotsista varsin kilpailukykyiseen hintaan.

Tukholman alueelta tuonti maksaa 1450€ ja muualta Ruotsista 1690€ - sisältäen arvonlisäveron!

Kruunun kurssi suhteessa euroon vaikuttaa hieman auton loppuhintaan, mutta yleisesti ottaen säästö on pienentynyt viime vuosina. Laaja valikoima kuitenkin tarjoaa paljon etuja, vaikka loppusumma autolle olisikin sama!

Kaikki auton maahantuonnista aiheutuvat kulut sisältyvät meidän tuontipakettiemme hintaan. Niiden lisäksi Suomessa tulee kuitenkin pieniä kuluja esimerkiksi siirtokilvistä sekä rekisteröintikatsastuksesta! Asiakkaan tulee tottakai myös huolehtia asianmukaisista vakuutuksista autoa käyttöönotettaessa.

Auton hinnat myös Ruotsissa ovat myyjäliikkeen itse asettamia, joten niissä on totta kai myös tinkivaraa. Usein tinkivara on kuitenkin Suomeen verrattuna huomattavasti pienempi kovan kilpailun takia. Teemme kuitenkin kaikkemme hinnan tinkaamiseksi ja kaikki hyöty tästä jää 100% asiakkaalle - emme vie välistä mitään!

Auton ostaminen Ruotsista onnistuu toki jokaiselta itsekin, sillä kyseessä ei todellakaan ole monimutkainen prosessi. Usein kuitenkin kielimuurin kanssa voi tulla ongelmia ja omakustanne hakijalle tulee myös useita eri kulueriä maksettavaksi, joita ei välttämättä osaa huomioida etukäteen. Jos laskee tämän lisäksi hinnan auton hakureissuun kuluvalle ajalle, huomaa että ulkopuolisen palvelun käyttäminen on usein paljon järkevämpää!

0
TUONTIAUTOA VUONNA 2020
0 %
NIISTÄ TUOTIIN RUOTSISTA

AUTO RUOTSISTA .

Kauttamme auto Ruotsista vaivattomasti jopa alle viikossa!

Olemme hioneet tuontiprosessimme mahdollisimman tehokkaaksi, jotta saat uuden autosi käyttöön ilman pitkiä odotusaikoja. Toimitamme autot Tukholmasta jopa kolmen arkipäivän sisällä kaupanteko hetkestä. 

Toimitamme auton tarvittaessa minne päin Suomea tahansa, tai voit noutaa sen Helsingistä.

Ruotsista suosituimpia tuontiauto merkkejä ovat esimerkiksi Audi, BMW, Mercedes-Benz sekä Volvo. Myös erilaisten sähköautojen, kuten Teslan volyymit ovat kovassa nousussa. Kauttamme saat kuitenkin minkä tahansa auton hintaluokasta riippumatta, joten älä epäröi ottaa yhteyttä!

Auto Ruotsista on kannattavaa suomalaiselle ostajalle, sillä kasvanut valikoima tarjoaa ostajalle sekä valinnan varaa että edulliset hinnat. Maahantuomme autot Ruotsista kaikkialta. Meiltä autot Ruotsista muun muassa seuraavista kaupungeista:

 • Tukholma
 • Göteborg
 • Malmö
 • Karsltad
 • Jönköping
 • Linköping
 • Upsala

Autot Ruotsista on monen suomalaisen ostajan kohde, eikä ihme! Auto Ruotsista on usein jopa kannattavampaa kuin Saksasta ostaminen, sillä autot Ruotsissa ovat usein hinnaltaan edullisempia kiitos kruunun edullisen kurssin. Lisäksi auto Ruotsista on tuontikuluiltaan edullisempi kuin muualta Euroopasta.

Auto Ruotsista kauttamme nopeasti, helposti sekä turvallisesti! Autot Ruotsista tarkistetaan aina, joten saat hyväkuntoisen yksilön kotimaan valikoimaan verrattuna. Autot Ruotsista kasvattaa suosiotaan koko ajan, joten hyppää mukaan ja hanki tuontiauto!

Auto Ruotsista on usein maalipinnaltaankin paremmassa kunnossa kuin vastaava Suomessa, sillä Ruotsissa tiet ovat paremmassa kunnossa. Osta siis auto Ruotsista ja saat vastinetta koko rahan edestä!

Auto Ruotsista autovero selviää kauttamme myös, sillä laskemme jokaisen Ruotsista tuodun auton autoveron jo etukäteen puolestasi! Auto Ruotsista autovero voikin herättää usein useita kysymyksiä, mutta me vastaamme niihin!

Kauttamme saat kaikki automerkit sekä mallit ja esimerkiksi Tesla Ruotsista on erittäin hyvä vaihtoehto! Tesla Ruotsista mahdollistaa sähköauton ostajalle moninkertaisen valikoiman. Ruotsista tuotu auto onkin usein monilla tavoin kotimaista verrokkia parempi. Ruotsista tuotu auto voi olla esimerkiksi edullisempi, vähemmän ajettu tai paremmin varusteltu.

Meiltä autot Ruotsista vuosien kokemuksella nopeasti ja helposti! Tuontiauto Ruotsista on todella kilpailukykyinen vaihtoehto suomiautolle.

Ja kyllä, tämä on bonustekstiä Googlea varten!

auto ruotsista

.