tuontiauton hankinta

auto ulkomailta, .

• Valikoimaa on runsaasti, joten löydät varmasti mieleisen auton. Saksassa on myynnissä yli miljoona vaihtoautoa!

• Et maksa kotimaisen autoliikkeen katetta loppuhinnassa. Säästät jopa tuhansia euroja, sillä vaihtoautot Saksasta tai Ruotsista ovat huomattavasti edullisempia vielä maahantuontikulujen ja autoveron jälkeenkin.

• Tuontiauto on lähes poikkeuksetta kotimaista vaihtoehtoa paremmin varusteltu, sillä uusien autojen verotusmalli on erilainen.

• Autot eivät ole kokeneet meidän talvia ja suolateitä, joten ne ovat yleisesti ottaen ruosteettomia.

• Euroopassa tiet ovat parempi kuntoisia, mikä tarkoittaa vähemmän kiveniskemiä auton maalipinnassa.

• Tuontiautoista riittää tarinaa työpaikan kahvihuoneessa ja saunailloissa!

auto saksasta

minkälainen auto ulkomailta .

Suurinosa tuontiautoista on 1-5 vuotta vanhoja, ja kohtuullisen vähän ajettuja.

Mielestämme vaihtoehdot kannattaa katsoa myös reilusti vanhemmista autoista. Mikäli hintaluokkaa mietit, jo alle 10 000€ hintaluokassa voit saada isojakin hyötyjä hankkimalla tuontiauton!

Suosituimpia tuontiautoja ovat uudehkot katumaasturit tai farmarit. Merkeistä esimerkiksi Mercedes, Audi, Volvo, BMW, Lexus ja Porsche! Saksalaiset premium-merkit ovat vuodesta toiseen tuontilistojen kärjessä!

Kiinnitä huomiota autojen varustetasoon, sillä lisävarusteet eivät lisää autoveron määrää, ainakaan huomattavasti. Saksassa uuden auton verotus myöskin eroaa Suomen tavasta toimia, joten varusteita on yleisesti ottaen ruksittu tehtaalta mukaan huomattavasti enemmän!

tuontiauton .

• Mikäli sinulla on jo mieleinen auto Saksasta tai auto Ruotsista tiedossa, lähetä linkki meille esimerkiksi sähköpostilla. Vaihtoehtoisesti, kerro meille mahdollisimman tarkasti etsinnässä olevan auton kriteerit niin me autamme etsinnässä.  Kun olemme yhdessä löytäneet sopivan auton, me hoidamme loput.  Auton ostaminen Saksasta tai Ruotsista on helppoa, kun asiaa hoitavat ammattilaiset!

• Välitämme autoja vain autoliikkeiden valikoimista, sillä näin saat autolle voimassa olevan kuluttajansuojan ja yleensä myös takuun. Mikäli valmistajan takuu on jo ummessa, saat meiltä edullisen lisäturvan halutessasi! Riskitöntä siis!

• Huomioi, että valikoima Saksassa on noin 10 kertainen Ruotsiin verrattuna. Vaikka toimitusajat ovat nopeampia ja tuontipaketit hieman edullisempia länsinaapuristamme, on auto Saksasta silti edelleenkin suositumpi vaihtoehto!

• Toimitamme tuontiauton sopimuksen mukaan satamaan, kotiin tai esimerkiksi työpaikalle. Mikä sopii sinulle parhaiten?

• Saat meiltä kaikki tarvittavat dokumentit sekä kattavan informaatiopaketin joka käy läpi koko tuontiauton verotus -sekä rekisteröintiprosessin vaihe vaiheelta. Prosessi ei todellakaan ole hankala tai monimutkainen vaikka se siltä saattaa kuulostaakin. Mikäli herää kysymyksiä, lisätiedot ovat vain puhelinsoiton päässä. Autamme mielellämme, sillä sitä vartenhan me tätä teemme! Intohimolla ja ammattitaidolla.

 

tuontiauton .

Kun auto tuodaan ulkomailta Suomeen, autosta maksetaan autovero. Tuontiauton verotus saattaakin aiheuttaa harmaita hiuksia ja asiaan perehtyminen vie paljon aikaa.

Tuontiauton verotus määrän voi arvioida hyvinkin tarkasti muutamallakin eri tavalla;

Suurimmat autoveron määrään vaikuttavat tekijät ovat käyttöönottovuosi, ajetut kilometrit sekä CO2-päästöt. Luonnollisesti iso moottori tarkoittaa yleensä isoja veroja.

Autoveron maksat aina kokonaisuudessaan suoraan Verohallinnolle, emme vie välistä mitään.

Kiinnostaako auto Saksasta tai Ruotsista? Arvioimme tuontiauton verotus määrän aina puolestasi!