TUONTIAUTO - HANKINTA

TUONTIAUTO ULKOMAILTA, .

Käytettyjen autojen maahantuonti on ollut suosittua jo vuosikymmeniä, ja nykyisin entistä useampi uudesta autosta haaveileva suuntaa katseensa Suomen rajojen ulkopuolelta löytyvään valikoimaan. Tuontipalvelumme mahdollistaakin auton ostamisen kätevästi mistä tahansa Euroopasta.

Vuonna 2023 Suomeen maahantuotiin yli 50 000 käytettyä henkilöautoa.

Tässä muutamia syitä miksi tuontiauto on niin suosittu vaihtoehto:

• Valikoimaa on runsaasti, joten löydät varmasti mieleisen auton. Saksassa on myynnissä yli miljoona vaihtoautoa!

• Et maksa kotimaisen autoliikkeen katetta loppuhinnassa. Säästät jopa tuhansia euroja, sillä vaihtoautot Saksasta tai Ruotsista ovat huomattavasti edullisempia vielä maahantuontikulujen ja autoveron jälkeenkin.

• Tuontiauto on lähes poikkeuksetta kotimaista vaihtoehtoa paremmin varusteltu, sillä uusien autojen verotusmalli on erilainen.

• Autot eivät ole kokeneet meidän talvia ja suolateitä, joten ne ovat yleisesti ottaen ruosteettomia.

• Euroopassa tiet ovat parempi kuntoisia, mikä tarkoittaa vähemmän kiveniskemiä auton maalipinnassa.

• Tuontiauto on mielenkiintoinen puheenaihe työpaikan kahvihuoneessa ja saunailloissa!

TUONTIAUTO - .

TUONTIAUTOA VUONNA 2023
0
TUOTIIN RUOTSISTA
0 %
TUOTIIN SAKSASTA
0 %
TUOTIIN MUISTA MAISTA
0 %
tuontiauto

MINKÄLAINEN TUONTUIAUTO ULKOMAILTA .

Suurinosa tuontiautoista on 1-5 vuotta vanhoja, ja kohtuullisen vähän ajettuja.

Mielestämme vaihtoehdot kannattaa katsoa myös reilusti vanhemmista autoista. Mikäli hintaluokkaa mietit, jo alle 10 000€ hintaluokassa voit saada isojakin hyötyjä hankkimalla tuontiauton!

Suosituimpia tuontiautoja ovat uudehkot katumaasturit tai farmarit. Merkeistä esimerkiksi Mercedes, Audi, Volvo, BMW, Lexus ja Porsche! Saksalaiset premium-merkit ovat vuodesta toiseen tuontilistojen kärjessä!

Kiinnitä huomiota autojen varustetasoon, sillä lisävarusteet eivät lisää autoveron määrää, ainakaan huomattavasti. Saksassa uuden auton verotus myöskin eroaa Suomen tavasta toimia, joten varusteita on yleisesti ottaen ruksittu tehtaalta mukaan huomattavasti enemmän!

TUONTIAUTON .

• Mikäli sinulla on jo mieleinen tuontiauto Saksasta tai tuontiauto Ruotsista tiedossa, lähetä linkki meille esimerkiksi sähköpostilla. Vaihtoehtoisesti, kerro meille mahdollisimman tarkasti etsinnässä olevan auton kriteerit niin me autamme etsinnässä.  Kun olemme yhdessä löytäneet sopivan auton, me hoidamme loput. Tuontiauto on suosittu vaihtoehto, ja sen hankinta on helppoa kun asiaa hoitavat ammattilaiset!

• Välitämme autoja vain autoliikkeiden valikoimista, sillä näin saat autolle voimassa olevan kuluttajansuojan ja yleensä myös takuun. Mikäli valmistajan takuu on jo ummessa, saat meiltä edullisen lisäturvan halutessasi! Riskitöntä siis!

• Huomioi, että valikoima Saksassa on noin 10 kertainen Ruotsiin verrattuna. Vaikka toimitusajat ovat nopeampia ja tuontipaketit hieman edullisempia länsinaapuristamme, on tuontiauto Saksasta silti edelleenkin suositumpi vaihtoehto!

• Toimitamme tuontiauton sopimuksen mukaan satamaan, kotiin tai esimerkiksi työpaikalle. Mikä sopii sinulle parhaiten?

• Saat meiltä kaikki tarvittavat dokumentit sekä kattavan informaatiopaketin joka käy läpi koko tuontiauton verotus -sekä rekisteröintiprosessin vaihe vaiheelta. Prosessi ei todellakaan ole hankala tai monimutkainen vaikka se siltä saattaa kuulostaakin. Mikäli herää kysymyksiä, lisätiedot ovat vain puhelinsoiton päässä. Autamme mielellämme, sillä sitä vartenhan me tätä teemme! Intohimolla ja ammattitaidolla.

 

TUONTIAUTON .

Kun auto tuodaan ulkomailta Suomeen, autosta maksetaan autovero. Tuontiauton verotus saattaakin aiheuttaa harmaita hiuksia ja asiaan perehtyminen vie paljon aikaa.

Tuontiauton verotus määrän voi arvioida hyvinkin tarkasti muutamallakin eri tavalla;

Suurimmat autoveron määrään vaikuttavat tekijät ovat käyttöönottovuosi, ajetut kilometrit sekä CO2-päästöt. Luonnollisesti iso moottori tarkoittaa yleensä isoja veroja.

Autoveron maksat aina kokonaisuudessaan suoraan Verohallinnolle, emme vie välistä mitään.

Kiinnostaako auto Saksasta tai Ruotsista? Arvioimme tuontiauton verotus määrän aina puolestasi!