USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Auton ostaminen Ruotsista tai Saksasta sekä tuontiauton verotus saattavat aiheuttaa harmaita hiuksia ja herättää monia kysymyksiä. Me pyrimme vastaamaan niihin parhaamme mukaan. Usein kysytyt kysymykset sekä vastaukset löydät täältä! Jos et löydä vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä!

Autot ovat lähes poikkeuksetta edullisempia ja paremmin varusteltuja! Tuontiautot ovatkin todella suosittuja, esimerkiksi vuonna 2020 Suomeen tuotiin yli 40 000 autoa ulkomailta! Valikoiman laajuus ulkomailla on myös huomattavasti kotimaan valikoimaa suurempi, eli löydät varmasti mieleisen yksilön!

Ruotsin myytävät autot löytyvät osoitteesta bytbil.com, Saksan autot löytyvät osoitteesta mobile.de! Autamme mielellämme sopivan auton löytämisessä.

Valitettavasti emme. Tarjoamme vain välityspalvelua, meillä ei ole vaihtoautomyyntiä ollenkaan!

Valitettavasti tuontiautoihin emme voi rahoitusta järjestää. Ota yhteyttä esimerkiksi omaan pankkiisi, he auttavat varmasti mielellään!

Välityskulumme ovat kiinteät, auton sijainnista riippuen. Löydät lisätietoa Hinnasto-osiosta! Auto Saksasta alkaen 2190€ ja auto Ruotsista alkaen 1250€!

Emme. Välitämme autoja vain autoliikkeiden valikoimista taataksemme turvallisen ja luotettavan ostamisen! Näin saat autollesi myös voimassaolevan kuluttajansuojan!

Välitämme autoja vain autoliikkeiden valikoimista, eli ostomaan kuluttajansuoja on aina voimassa. Lisäksi, moni liike tarjoaa kohtuu hintaista lisätakuuta autoille, mikäli tehdastakuu on jo ummessa.

KASICARS tarjoaa maahantuomiinsa autoihin myös SAFE-lisäturvan tarvittaessa. Lue lisää hinnastostamme!

Tuontiauton verotus saattaa kuulostaa monimutkaiselle. Ja sitä se toisaalta onkin. Autoveroon vaikuttavat esimerkiksi vuosimalli, päästöt sekä ajetut kilometrit. Me arvioimme tuontiauton veron määrän aina puolestasi, joten sinun ei tarvitse vaiavata päätäsi!

Voit kuitenkin tutustua Verohallinnon autoverotaulukoihin, saadaksesi käsityksen aiheesta!

Tuontiauton ostamisen yksi miinuspuoli on talvivarusteiden puuttuminen. Lohkolämmitin, webasto ja talvirenkaat harvemmin kuuluvat ainakaan Saksalaisiin varustelistoihin. Ruotsalaisista autoista niitä jo usein löytyy, tosin ei aina!

Varaudu siis ostamaan tarvittaessa Suomen talveen sopivat varusteet!

Toimitusaikamme ovat varsin nopeita ja tarvittaessa myös todella joustavia. Auto Saksasta 10 arkipäivän sisällä ja auto Ruotsista 5 arkipäivän sisällä. Lisäksi voimme sopia luovutuksen sinulle sopivana päivävä, myös viikonloppuisin. Toimitamme auton sopimuksen mukaan vaikkapa satamaan, kotiin tai työpaikalle!

Me suomennamme tekstit sinulle mielellämme! Lisäksi, alkuun pääset mukavasti esimerkiksi Google-kääntäjällä. Autosanastojen käännökset ovat vähän kankeita, mutta ymmärrettäviä! Huomioi, että Ruotsalaiset ilmoittavat autojen mittarilukemat ilman viimeistä nollaa!