AUTO VIROSTA

“virosta saa muutakin kuin alkoholia”
kasicars background

AUTO VIROSTA .

Kiinnostaako auto Virosta? Monet suomalaiset hankkivat uudet autot Virosta, eikä ihme. Hinnat ovat todella houkuttelevia kotimaahan verrattuna! Vuonna 2020 noin 20% tuontiautoista oli virolaisia!

Viro on monelle suomalaiselle tuttu reissukohde.
Autolautat suhaavat Itämeren yli useammastakin satamasta monta kertaa päivässä, ja lentämälläkin pääsee nopeammin kuin autolla Helsingistä Tampereelle. Viron viinaralli on loistanut jo vuosikausia, ja autot Virosta ovat osoittautuneet myös hyväksi vaihtoehdoksi.
Vaikka valikoima ei loista suuruudellaan, voi sieltä löytyä mielenkiintoisia yksilöitä edulliseen hintaan!

Länsinaapurimme varustelistoista löytyy myös useammin webasto tai lohkolämmitin sekä suomalaiseenkin talveen sopivat talvirenkaat, kuin esimerkiksi Saksan tuontiautoissa. Siispä käytetty auto Virosta kannattaa pitää vaihtoehtona!

Automerkit

Virosta tuodut autot ovat pääasiassa samoja merkkejä, kuin mitä muualtakin tuodaan. Listan kärjessä loistavat Audit, BMW:t ja Mercedekset. 

Muita suosittuja automerkkejä Virosta on Volvo sekä esimerkiksi Porsche!

Autot Virosta – Toimitusaika

Toimitamme kaikki autot Virosta 5 arkipäivän sisällä – Tallinasta jopa kolmessa päivässä. Kauan ei siis tarvitse odotella! Toimitus tarvittaessa vaikka kotiovelle asti. 

Toimintatapamme tarjoaa asiakkaalle 100% läpinäkyvyyden eikä yllättäviä kuluja kauttamme tule. Tuontipakettimme ovat myös hinnoiteltu erittäin kilpailukykyisesti sekä selkeästi, asiakastyytyväisyyttä silmällä pitäen!

autot virosta

AUTO VIROSTA HINTA

Auto Virosta on usein hinnaltaan jopa Saksasta tuotuja autoja edullisempi. Siihen on pääasiassa kaksi syytä – Viro on paljon lähempänä, joten tuontikustannukset ovat pienemmät. Lisäksi Viro on tunnettu edullisista autoistaan.

1150€, hinta sisältää arvonlisäveron 24%.

1490€, hinta sisältää arvonlisäveron 24%.

auto virosta

UUSI AUTO .

Virosta löytyy todella kattava valikoima myös uusia sekä lähes uusia autoja, jotka tarjoavat suomalaiselle autonostajalle mahdollisuuden laajentaa ostovalikoimaansa kotimaahan verrattuna.

Auto luokitellaan Suomessa uudeksi, mikäli sillä on ajettu alle 6000km tai se on alle 6kk vanha. Uuden auton arvonlisävero pitää aina maksaa kokonaisuudessaan Suomeen.

AUTO VIROSTA – Arvonlisävero

Valikoi Virosta siis sellainen auto, jonka hinta sisältää vähennyskelpoisen arvonlisäveron. Tässä tapauksessa autosta maksetaan tuontimaan arvonlisäveroton nettohinta ja sen päälle Suomen 24% arvonlisävero. Mikäli auto on marginaaliverotettava, eli sen hinta ei sisällä vähennyskelpoista arvonlisäveroa, tarkoittaa se sitä, että autosta on jo kertaalleen maksettu ALV. Mikäli tällainen marginaaliverotettava ”uusi auto” tuodaan Suomeen, ALV joudutaan maksamaan uudestaan.

Vähennyskelpoista arvonlisäveroa sisältävät autot on hinnoiteltu siten, että myynti-ilmoituksessa on erikseen mainittu sekä brutto että nettohinta.

Hanki uusi auto Virosta kauttamme helposti ja nopeasti!

AUTO VIROSTA .

Viron yksi suosituimmista ”nettiautoista” on auto24.ee

Kun löydät mieleisen auton Virosta, lähetä linkki meille sähköpostilla. Huomioi kuitenkin, että välitämme autoja vain autoliikkeiden valikoimista, ja täältä löydät myös yksityisten myyjien ilmoituksia! Kannattaa myös hieman pitää silmällä esimerkiksi myyntikuvia, ne antavat usein hyvän ennakkokäsityksen millaisen autoliikkeen kanssa on tekemisissä.

Tai vaihtoehtoisesti, lähetä meille kriteerit millaista autoa etsit niin me hoidamme selaamisen puolestasi.

Ota yhteyttä

Kun olemme löytäneet sopivan auton, me hoidamme loput. Auto Virosta 5 arkipäivän sisällä. Laskemme sinulle myös autoveron valmiiksi ennen kaupantekoa! Kauttamme myös edullinen lisäturva vuodeksi tarvittaessa.

Auto Virosta – Intohimolla ja ammattitaidolla!

MIKSI OSTAA AUTO .

 • Saat laajennettua ostovalikoimaa
 • Et joudu maksamaan suomalaisen autoliikkeen katetta auton loppuhinnassa. Suurin osa vaihtoautoista tuodaan kuitenkin Euroopasta, joten miksi maksaa turhaan?
 • Auto Virosta voi olla huomattavasti paremmin varusteltu kuin suomalainen verrokki
 • Auto Virosta on usein suomalaista vaihtoehtoa edullisempi

MINKÄLAINEN AUTO VIROSTA KANNATTAA .

Suurin osa Virosta tuoduista autoista on 1-5 vuotta vanhoja sekä kohtuullisen vähän ajettuja. Edullisten maahantuontikulujen takia myös huomattavasti tätä vanhemmat autot voivat olla hyvä vaihtoehto – usein auton loppuhinta on silloin vähintään samaa luokkaa kuin Suomessa, mutta varusteet voivat olla paremmat eikä lisävalikoima ole ikinä haitaksi!

Ehdottomasti suosituimpia tuontiautoja ovat melko uudet katumaasturit sekä farmarit. Myös sähköautot -sekä lataushybridit yleistyvät kovaa vauhtia. Merkeistä mainittakoon esimerkiksi Volvo, Audi, BMW sekä Mercedes-Benz. Myös Tesla Virosta on suosittu tuontiauto!

Kiinnitä huomiota auton varustetasoon, sillä voit usein löytää huomattavasti suomalaista verrokkia paremmin varustellun yksilön edulliseenkin hintaan!

AUTO VIROSTA .

 • Mikäli olet jo löytänyt haluamasi auton Virosta, lähetä siitä meille linkki erimerkiksi Facebook Messengerillä tai sähköpostilla. Jos tarvitset apua auton etsinnässä, täytä yhteydenottolomake ja me hoidamme etsinnän puolestasi!
 • Huomioi, että välitämme autoja vain autoliikkeiden valikoimista minimoidaksemme riskit – Autoliikkeen kautta asiakas saa varsinkin uudemmille autoille lähes poikkeuksetta takuun, joten ostaminen on yhtä turvallista kuin Suomestakin. Mikäli autolle ei ole saatavilla enää takuuta, voit ostaa kauttamme edullisen lisäturvan!
 • Me hoidamme paperityöt sekä auton maahantuonnin puolestasi. Toimitamme auton Helsinkiin tai sopimuksen mukaan mihin tahansa Suomeen.
 • Toimitamme asiakkaalle kaikki tarvittavat dokumentit, joita auton rekisteröiminen Suomeen vaatii. Lisäksi saat tarvittaessa kattavan informaatiopaketin, joka käy koko rekisteröinti prosessin läpi vaihe vaiheelta. Näin kuka tahansa selviää prosessista ilman harmaita hiuksia! Mikäli herää lisäkysymyksiä, olemme aina puhelinsoiton päässä.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Auton ostaminen Virosta saattaa herättää monia kysymyksiä. Me pyrimme vastaamaan parhaamme mukaan niihin kaikkiin yleisimpiin! Mikäli et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan kysymykseen tästä, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Auton ostaminen Virosta tarjoaa auton ostajalla lisävalikoimaa kotimaan markkinoihin verrattuna - löydät hyvin todennäköisesti juuri sinun tarpeitasi vastaavan auton! Lisäksi varustetaso voi olla useinkin suomiautoa parempi.

Kaikki Viron myytävät autot löytyvät osoitteesta auto24.ee

Muista karsia yksityiset myyjät pois!

Kauttamme saat auton Virosta varsin kilpailukykyiseen hintaan.

Tallinnan alueelta tuonti maksaa 1150€ ja muualta Virosta 1490€ - sisältäen arvonlisäveron!

Auto Virosta on useinkin edullisempi kuin vastaavat Suomesta, sillä Viro on tunnettu alhaisista hinnoistaan.

Kaikki auton maahantuonnista aiheutuvat kulut sisältyvät meidän tuontipakettiemme hintaan. Niiden lisäksi Suomessa tulee kuitenkin pieniä kuluja esimerkiksi siirtokilvistä sekä rekisteröintikatsastuksesta! Asiakkaan tulee tottakai myös huolehtia asianmukaisista vakuutuksista autoa käyttöönotettaessa.

Auton hinnat myös Virossa ovat myyjäliikkeen itse asettamia, joten niissä on totta kai myös tinkivaraa. Usein tinkivara on kuitenkin Suomeen verrattuna huomattavasti pienempi kovan kilpailun takia. Teemme kuitenkin kaikkemme hinnan tinkaamiseksi ja kaikki hyöty tästä jää 100% asiakkaalle - emme vie välistä mitään!

Auton ostaminen Virosta onnistuu toki jokaiselta itsekin, sillä kyseessä ei todellakaan ole monimutkainen prosessi. Usein kuitenkin kielimuurin kanssa voi tulla ongelmia ja omakustanne hakijalle tulee myös useita eri kulueriä maksettavaksi, joita ei välttämättä osaa huomioida etukäteen. Jos laskee tämän lisäksi hinnan auton hakureissuun kuluvalle ajalle, huomaa että ulkopuolisen palvelun käyttäminen on usein paljon järkevämpää!

0
TUONTIAUTOA VUONNA 2020
0 %
NIISTÄ TUOTIIN VIROSTA

AUTO VIROSTA .

Kauttamme auto Virosta vaivattomasti jopa alle viikossa!

Olemme hioneet tuontiprosessimme mahdollisimman tehokkaaksi, jotta saat uuden autosi käyttöön ilman pitkiä odotusaikoja. Toimitamme autot Tallinnasta jopa kolmen arkipäivän sisällä kaupanteko hetkestä. 

Toimitamme auton tarvittaessa minne päin Suomea tahansa, tai voit noutaa sen Helsingistä.

Virosta suosituimpia tuontiauto merkkejä ovat esimerkiksi Audi, BMW, Mercedes-Benz sekä Volvo. Myös erilaisten sähköautojen, kuten Teslan volyymit ovat kovassa nousussa. Kauttamme saat kuitenkin minkä tahansa auton hintaluokasta riippumatta, joten älä epäröi ottaa yhteyttä!

Auto Virosta on kannattavaa suomalaiselle ostajalle, sillä kasvanut valikoima tarjoaa ostajalle sekä valinnan varaa että edulliset hinnat. Maahantuomme autot Virosta kaikkialta. Meiltä autot Virosta muun muassa seuraavista kaupungeista:

 • Tallinna
 • Tartto
 • Malmö
 • Pärnu
 • Tapa
 • Narva

Autot Virosta on monen suomalaisen ostajan kohde, eikä ihme! Auto Virosta on usein jopa kannattavampaa kuin Saksasta ostaminen, sillä autot Virosta ovat usein hinnaltaan edullisempia. Lisäksi auto Virosta on tuontikuluiltaan edullisempi kuin muualta Euroopasta.

Auto Virosta kauttamme nopeasti, helposti sekä turvallisesti! Autot Virosta tarkistetaan aina, joten saat hyväkuntoisen yksilön kotimaan valikoimaan verrattuna. Autot Virosta kasvattaa suosiotaan koko ajan, joten hyppää mukaan ja hanki tuontiauto!

Osta siis auto Virosta ja saat vastinetta koko rahan edestä!

Auto Virosta autovero selviää kauttamme myös, sillä laskemme jokaisen Virosta tuodun auton autoveron jo etukäteen puolestasi! Auto Virosta autovero voikin herättää usein useita kysymyksiä, mutta me vastaamme niihin!

Kauttamme saat kaikki automerkit sekä mallit ja esimerkiksi Tesla Virosta on erittäin hyvä vaihtoehto! Tesla Virosta mahdollistaa sähköauton ostajalle moninkertaisen valikoiman. Ruotsista tuotu auto onkin usein monilla tavoin kotimaista verrokkia parempi. Virosta tuotu auto voi olla esimerkiksi edullisempi, vähemmän ajettu tai paremmin varusteltu.

Meiltä autot Virosta vuosien kokemuksella nopeasti ja helposti! Tuontiauto Virosta on todella kilpailukykyinen vaihtoehto suomiautolle.

Ja kyllä, tämä on bonustekstiä Googlea varten!

auto virosta

AUTO VIROSTA .