AUTO SAKSASTA

“saksa on aina ollut autoilun luvattu maa”
kasicars background

.

Auto Saksasta – Saksa on ollut jo vuosikymmeniä yksi suosituimpia maita auton ostamiselle. Se on helppo ymmärtää, sillä maassa on yli 10 000 autokauppaa ja vaihtoautoja myydään vuodessa yli 7 miljoonaa kappaletta.

Autobaanat, rajoittamattomat nopeudet ja suhteessa edulliset autot tekevät Saksasta ihanteellisen jokaiselle autoilun ystävälle. Kauan ei tarvitse baanalla ajella, kun ohi sujahtaa Ferrareita, Maserateja, Audin RS-sarjaa tai AMG-Mersuja. Kannattaakin siis pitää varansa varsinkin kaistaa vaihtaessa, sillä takaluukusta sisään puskeva RS6 ei ole mieluisa yllätys.

Saksa onkin monelle auton ostajalle unelma maa juuri sen kattavan tarjonnan takia. Suomessa on surullisen vähän tarjolla hyvin varusteltuja autoja, ainakaan sellaisia millä ei ole jo ajettu puolta miljoonaa. Saksa on kuin vastakohta tälle. Autot lähtevät tehtaalta yleensä lähes täysillä varusteilla ja teiden kunto sekä ihanteellinen ilmasto kohtelevat autoja huomattavasti pohjolan talvia hellemmin. On kuitenkin hyvä muistaa, että tällaiseen määrään autokauppoja mahtuu monenlaista myyjää ja autoa. Siksi välityspalvelun käyttäminen on turvallisin (ja helpoin) mahdollinen vaihtoehto! Saksassa vaihtoautovalikoima on noin 10-kertainen myös Ruotsiin verrattuna, eli asiakas löytää erittäin todennäköisesti mieleisen auton Saksasta. Tämän kirjoitus hetkellä Saksassa on myynnssä hieman yli 1 200 000 vaihtoautoa! Suosituimpia merkkejä Saksasta tuoduille autoille ovat ehdottomasti (yllätys!) Saksalaiset premium-merkit Mercedes-Benz, Audi sekä BMW.  Auto Saksasta on vuodesta toiseen monen autonostajan ykkösvaihtoehto, eikä ihme.

Auton hakeminen itse?

Onnistuu auton ostaminen Saksasta toki itsekin, mutta kohdatessasi sanahirviöt Hauptuntersuchung, Ausfuhrkennzeichen, Zollkennzeichen, Exportkennzeichen, Kfz-Zulassungsstelle/Strassenverkehrsamt, Kurzhaftpflichtversicherung ja Zulassungsbescheinigung mieli saattaa muuttua nopeasti. 

Saksa on myös vientikilpien osalta todella mielenkiintoinen maa. Vaikka elämme jo 2020-lukua, jokaiseen autoon tehdään uudet rekisterikilvet erityisellä kilpipajalla joka kerta kun auton omistaja vaihtuu. Lisäksi on olemassa eri kilvet Saksan sisäisiin siirtoihin ja Saksasta ulkomaille suuntautuviin siirtoihin!

Mikäli kuitenkin haluat noutaa auton itse, tarjoamme monipuolisia palveluita myös tässä tapauksessa. Voimme esimerkiksi toimittaa auton valmiiksi lentokentälle vientikilpien kera! Lue lisää hinnastostamme tai pyydä tarjous!

Toimitusaika Saksasta

Toimitamme kaikki autot Saksasta 10 arkipäivän sisällä, ja Pohjois-Saksasta jopa viidessä päivässä kaupantekohetkestä alkaen. Kauan ei siis tarvitse odotella! Toimitus tarvittaessa vaikka kotiovelle asti. 

Toimintatapamme tarjoaa asiakkaalle 100% läpinäkyvyyden eikä yllättäviä kuluja kauttamme tule. Tuontipakettimme ovat myös hinnoiteltu erittäin kilpailukykyisesti sekä läpinäkyvästi, asiakastyytyväisyyttä silmällä pitäen!

 

autot saksasta

AUTO SAKSASTA HINTA

Alueet: Berliini, Hampuri, Hannover

2390€, hinta sisältää arvonlisäveron 24%.

Alueet: Munchen, Leipzig, Düsseldorf, Köln, Frankfurt, Stuttgart, Nürnberg

2590€, hinta sisältää arvonlisäveron 24%.

uusi auto saksasta

UUSI AUTO .

Saksassa on valtava valikoima uusia autoja Suomeen verrattuna. Uusi auto Saksasta onkin loistava vaihtoehto, kunhan ottaa muutaman perusasian huomioon.

Saksa on koti monelle suositulle automerkille, joten kenellekään ei liene yllätyksenä sen laaja vaihtoautovalikoima unohtamatta täysin uusiakaan autoja.

Auto määritellään Suomessa uudeksi, mikäli sillä on ajettu alle 6000km tai se on alle 6kk vanha. Uuden auton ostaja joutuu aina maksamaan arvonlisäveron Suomeen.

Auto saksasta – arvonlisävero

Kun etsit uutta autoa Saksasta, ota siis huomioon että auton hinta sisältää vähennyskelpoisen arvonlisäveron. Tällöin maksat autosta Saksan nettohinnan ja sen päälle Suomen 24% arvonlisäveron. Älä myöskään unohda autoveron osuutta! Mikäli auton hinnassa ei ole ilmoitettu vähennyskelpoista arvonlisäveroa, on auto niin sanotusti marginaaliverotettava. Se on silloin jo kertaalleen käynyt yksityisen omistajana hallussa, eli arvonlisävero on jo kertaalleen maksettu kokonaisuudessaan. Mikäli marginaaliverotettava ”uusi auto” tuodaan Saksasta Suomeen, joutuu ostaja maksamaan arvonlisäveron uudelleen.

Vähennyskelpoista arvonlisäveroa sisältävät autot tunnistat niiden hinnoittelusta. Jos myynti-ilmoituksessa on ilmoitettu sekä brutto että nettohinta erikseen, voidaan arvonlisävero vähentää. Ostaessasi vähennyskelpoisen auton, maksat ostohetkellä autosta myös Saksan arvonlisäveron. Kun auto on todistetusti rekisteröity Suomeen sekä arvonlisävero on maksettu, saat Saksan arvonlisäveron kokonaisuudessaan takaisin.

Huomioi, että Saksassa arvonlisäverokanta on 19%, eli siinä on jopa viiden prosentin ero Suomeen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö uusi auto Saksasta voisi olla kannattava hankinta!

Valikoiman laajuus sekä suhteessa edulliset hinnat houkuttelevat ostajia. Saksassa on laaja valikoima myös sähkö- sekä hybridiautoja Suomeen verrattuna, joten ostajalla on mahdollisuus löytää huomattavasti paremmin varusteltu yksilö kuin kotimaasta!

Hanki uusi auto Saksasta kauttamme helposti ja nopeasti!

.

Saksan yksi suosituimmista ”nettiautoista” on mobile.de. Klikkaa alla olevaa kuvaa niin pääset selaamaan valikoimaa. Sivustosta on myös englannin kielinen versio, vaikkakin autojen esittelytekstit ovat silti vain saksaksi.

Kun löydät mieleisen auton, lähetä linkki meille sähköpostilla. Kannattaa ruksia yksityiset myyjät suoraan pois, niin listasta tulee huomattavasti selkeämpi. Yksi tärkeimpiä kriteereitä on tietysti myyjän luotettavuus. Mobile.de seuraa myyjien saamia arvosteluita asiakkailtaan viimeisen kahden vuoden ajalta ja näyttää ne myyjän tiedoissa. Jos myyjäliikkeellä on vain pari arvostelua, se ei välttämättä ole se kaikkein paras paikka, ellei kyseessä ole selvästi uudehko liike. Jo myyntikuvien perusteella saa yleensä melko hyvän käsityksen, millaisen liikkeen kanssa on tekemisissä.

Tai vaihtoehtoisesti, lähetä meille kriteerit millaista autoa etsit niin me hoidamme selaamisen puolestasi.

Ota yhteyttä

Kun olemme löytäneet mieleisen auton, me hoidamme loput. Saat uuden autosi Saksasta 10 arkipäivän sisällä. Laskemme sinulle myös autoveron valmiiksi ennen kaupantekoa! Kauttamme myös edullinen lisäturva vuodeksi tarvittaessa.

Auto Saksasta – Intohimolla ja ammattitaidolla!

MIKSI OSTAA AUTO SAKSASTA?

 • Valikoima on Suomeen verrattuna moninkertainen
 • Et joudu maksamaan suomalaisen autoliikkeen katetta auton loppuhinnassa. Suurin osa autoliikkeiden vaihtoautoista tuodaan kuitenkin Saksasta, joten miksi maksaa turhasta?
 • Auto Saksasta on reilusti enemmän varusteltu kuin suomalainen verrokki
 • Saksassa tiet ovat paremmassa kunnossa, joten auto on maalipinnaltaan usein siistimpi
 • Varsinkin sähköautoja sekä lataushybrideitä on tarjolla huomattavasti enemmän

MINKÄLAINEN AUTO SAKSASTA KANNATTAA .

Suurin osa Saksasta tuoduista autoista on 1-5 vuotta vanhoja sekä kohtuullisen vähän ajettuja. Edullisten autojen tuonti Saksasta ei välttämättä kannata, sillä tuontikulut ottavat melko ison katteen auton kokonaishinnasta – on kuitenkin tilanteita, joissa jopa alle 10 000 euron auto kannattaa hakea Saksasta, joten ota rohkeasti yhteyttä! Varsinkin hieman erikoisemmat sekä harvinaisemmat autot tarjoavat säästöä myös edullisemmissa hintaluokissa.

Ehdottomasti suosituimpia tuontiautoja Saksasta ovat melko uudet katumaasturit sekä farmarit. Myös sähköautot -sekä lataushybridit yleistyvät kovaa vauhtia. Merkeistä mainittakoon esimerkiksi Audi, BMW, Porsche sekä Mercedes-Benz. Myös Tesla Saksasta on hyvin suosittu tuontiauto!

Kiinnitä huomiota auton varustetasoon, sillä voit usein löytää huomattavasti Suomalaista verrokkia paremmin varustellun yksilön edulliseenkin hintaan!

AUTO SAKSASTA .

 • Mikäli olet jo löytänyt haluamasi auton Saksasta, lähetä siitä meille linkki erimerkiksi Facebook Messengerillä tai sähköpostilla. Jos tarvitset apua auton etsinnässä, täytä yhteydenottolomake ja me hoidamme etsinnän puolestasi!

 • Ota huomioon, että välitämme autoja vain autoliikkeiden valikoimista minimoidaksemme mahdolliset riskit – Autoliikkeen kautta asiakas saa usein takuun, joten ostaminen on yhtä turvallista kuin Suomestakin. Mikäli autolle ei ole saatavilla enää takuuta, voit ostaa kauttamme edullisen lisäturvan!

 • Me hoidamme paperityöt autoliikkeen kanssa sekä auton maahantuonnin puolestasi. Toimitamme auton Helsinkiin tai sopimuksen mukaan mihin tahansa Suomeen.

 • Saat meiltä myös kaikki tarvittavat dokumentit, joita auton rekisteröiminen Suomeen vaatii. Toimitamme tarvittaessa kattavan informaatiopaketin, joka käy koko rekisteröinti prosessin läpi vaihe vaiheelta. Näin kuka tahansa selviää prosessista ilman harmaita hiuksia! Mikäli herää lisäkysymyksiä, olemme aina puhelinsoiton päässä.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Auton ostaminen Saksasta saattaa herättää useita kysymyksiä. Pyrimme vastaamaan parhaamme mukaan niihin kaikkiin yleisimpiin! Mikäli et löydä vastausta mieltäsi painavaan kysymykseen tästä, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Saksassa on koko ajan myynnissä yli miljoona erilaista vaihtoautoa, joten löydät varmasti mieleisen yksilön. Lisäksi autot ovat usein huomattavasti paremmin varusteltuja kuin vastaavat Suomessa. Lisäksi edullinen hinnasto takaa houkuttelevan tarjonnan merkistä riippumatta!

Kaikki Saksan myytävät autot löytyvät osoitteesta mobile.de. Lisäksi voit selata valikoimaa myös autoscout24.com kautta.

Kauttamme saat auton Saksasta varsin kilpailukykyiseen hintaan.

Pohjois-Saksan alueelta tuonti maksaa 2290 euroa ja Etelä-Saksan alueelta 2490 euroa - sisältäen arvonlisäveron!

Lue tarkemmin hinnastostamme!

Saksa tarjoaa erittäin houkuttelevia hintoja käytetyille autoille. Lisäksi valikoiman laajuus tarjoaa paljonkin etuja.

On tapauskohtaista, kuinka paljon säästöä oikeasti kertyy. Riippuen auton hintaluokasta, voidaan puhua sadoista euroista aina kymmeniin tuhansiin euroihin!

Kaikki auton maahantuonnista aiheutuvat kulut sisältyvät meidän tuontipakettiemme hintaan. Niiden lisäksi Suomessa tulee kuitenkin pieniä kuluja esimerkiksi siirtokilvistä sekä rekisteröintikatsastuksesta! Asiakkaan tulee tottakai myös huolehtia asianmukaisista vakuutuksista autoa käyttöönotettaessa.

Kuten Suomessakin, myös Saksassa autojen hinnat ovat autoliikkeen asettamia ja näin ollen tinkiminen on usein mahdollista. Koska maassa ei ole samanlaista tinkimiskulttuuria kuin meillä, autojen tinkivara on usein myös pienempi. Kova kilpailu pakottaa autoliikkeet pitämään hinnat edullisina koko ajan. Teemme kuitenkin kaikkemme hinnan tinkaamiseksi ja kaikki hyöty tästä jää kokonaan asiakkaalle, sillä emme vie välistä mitään!

Auton ostaminen Saksasta onnistuu toki jokaiselta itsekin, sillä autoja on noudettu Saksasta jo vuosikausia. Usein kuitenkin kielimuurin kanssa voi tulla ongelmia ja omakustanne hakijalle tulee myös useita eri kulueriä maksettavaksi, joita ei välttämättä osaa huomioida etukäteen. Jos laskee tämän lisäksi hinnan auton hakureissuun kuluvalle ajalle, huomaa että ulkopuolisen palvelun käyttäminen on usein paljon järkevämpää! Lisäksi Saksan siirtokilpien saamien voi aiheuttaa monelle päänvaivaa.

TUONTIAUTOA VUONNA 2020
0
NIISTÄ TUOTIIN SAKSASTA
0 %

AUTO SAKSASTA .

Kauttamme käytetyt autot sekä uudet autot Saksasta vaivattomasti jopa alle kahdessa viikossa!

Olemme hioneet tuontiprosessimme mahdollisimman tehokkaaksi, jotta saat uuden autosi käyttöön ilman pitkiä odotusaikoja. Toimitamme autot Pohjois-Saksasta jopa viiden arkipäivän sisällä kaupanteko hetkestä. 

Toimitamme auton tarvittaessa minne päin Suomea tahansa, tai voit noutaa sen Helsingistä.

Saksasta suosituimpia tuontiauto merkkejä ovat saksalaiset premium-merkit Audi, BMW sekä Mercedes-Benz. Kauttamme saat kuitenkin minkä tahansa auton hintaluokasta riippumatta, joten älä epäröi ottaa yhteyttä!

MIKSI AUTO SAKSASTA .

Ruotsi on kasvattanut suosiotaan tuontimaana räjähdysmäisesti viime vuosien aikana. Kannattaako tuontiauto siis hankkia Saksasta vai Ruotsista? Lue vertailustamme plussat sekä miinukset eri maiden välillä!

Auto Saksasta on usein todella kannattavaa suomalaiselle ostajalle, sillä kasvanut valikoima tarjoaa ostajalle sekä valinnan varaa että edulliset hinnat. Maahantuomme autot Saksasta kaikkialta. Meiltä käytetyt autot Saksasta muun muassa seuraavista kaupungeista:

 • Hampuri
 • Köln
 • Frankfurt
 • Berliini
 • Munchen
 • Stuttgart
 • Dortmund

Käytetyt autot Saksasta on monen suomalaisen ostajan kohde, eikä ihme! Auto Saksasta on usein kannattavampaa kuin Ruotsista tai Suomesta ostaminen, sillä autot Saksassa ovat usein hinnaltaan edullisempia. Lisäksi auto Saksasta on vielä tuontikulujen jälkeenkin edullisempi kuin kotimaassa.

Auto Saksasta kauttamme nopeasti, helposti sekä turvallisesti! Autot Saksasta tarkistetaan aina, joten saat hyväkuntoisen yksilön kotimaan valikoimaan verrattuna. Autot Saksasta kasvattavat suosiotaan koko ajan, joten hyppää mukaan ja hanki sinäkin tuontiauto!

Auto Saksasta on usein maalipinnaltaankin paremmassa kunnossa kuin vastaava Suomessa, sillä Saksassa tiet ovat huomattavasti paremmassa kunnossa. Osta siis auto Saksasta ja saat vastinetta koko rahan edestä!

Auto Saksasta autovero selviää kauttamme myös, sillä laskemme jokaisen Saksasta tuodun auton autoveron jo etukäteen puolestasi! Auto Saksasta autovero voikin herättää usein useita kysymyksiä, mutta me vastaamme niihin!

Kauttamme saat kaikki automerkit sekä mallit ja esimerkiksi Tesla Saksasta on erittäin hyvä vaihtoehto! Tesla Saksasta mahdollistaa sähköauton ostajalle moninkertaisen valikoiman. Saksasta tuotu auto onkin usein monilla tavoin kotimaista verrokkia parempi. Saksasta tuotu auto voi olla esimerkiksi edullisempi, vähemmän ajettu tai paremmin varusteltu.

Meiltä autot Saksasta vuosien kokemuksella nopeasti ja helposti! Tuontiauto Saksasta on todella kilpailukykyinen vaihtoehto suomiautolle.

Ja kyllä, tämä on bonustekstiä Googlea varten!

autot saksasta

.